Medewerker Financiële Administratie (v/m) voor 0,6 Fte

Medewerker Financiële Administratie (v/m) voor 0,6 Fte

Netherlands 06 Feb 2021
Dutch Institute for Fundamental Energy Research (DIFFER)

Dutch Institute for Fundamental Energy Research (DIFFER)

State University (Netherlands), Browse similar opportunities

OPPORTUNITY DETAILS

State University
Area
Host Country
Deadline
06 Feb 2021
Study level
Opportunity type
Specialities
Opportunity funding
Full funding
Eligible Countries
This opportunity is destined for all countries
Eligible Region
All Regions

DIFFER is het Nederlands Instituut voor Funderend Energieonderzoek; een van de negen onderzoeksinstituten van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Met multidisciplinair energieonderzoek zetten wij ons in om schone energie voor iedereen beschikbaar te maken. Onze missie in het kort: ‘Science for Future Energy’.

DIFFER streeft ernaar een centrale rol te spelen in funderend onderzoek voor de wereldwijde energietransitie. Het instituut verricht daartoe multidisciplinair en grensverleggend onderzoek op het gebied van kernfusie en energieconversie en -opslag.

DIFFER zoekt een

Medewerker Financiële Administratie (v/m) voor 0,6 fte

die vanuit het team Financiële Administratie bijdraagt aan de crediteurenadministratie. Het team Financiële Administratie bestaat uit vier personen. De collega die wij zoeken zal op vier gebieden actief zijn:

Gegevensverwerking
De medewerker Financiële Administratie verzamelt en registreert gegevens ten behoeve van de crediteurenadministratie in het financiële systeem (Unit4 Business World), signaleert afwijkingen en geeft deze door. Verder controleert deze collega financiële gegevens op juistheid, tijdigheid en volledigheid. Zij of hij signaleert afwijkingen en voert correcties uit indien nodig.

Analyse en control
Onze nieuwe collega ondersteunt bij het beheer van crediteuren, kas en bank, tussenrekeningen en inkoopadministratie.

Rapporteren
De medewerker Financiële Administratie ondersteunt bij het opstellen van operationele rapportages.

Vragen
Dit teamlid zal routinematige vragen beantwoorden.

Wij vragen:

De juiste kandidaat beschikt in elk geval over relevant MBO werk en denkniveau. Zij of hij heeft een klant- en servicegerichte instelling, is scherp op juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële administratie. Deze persoon zorgt voor eenduidige gegevensverwerking en handelt (klant)vragen naar tevredenheid af. Goede vaardigheid in de Nederlandse taal is vereist, in de Engelse taal een pré.

Ons aanbod:

Ons instituut biedt een aantrekkelijke internationale hightech werkomgeving voor gedreven onderzoekers en professionals. De communicatie is informeel en verloopt via korte lijnen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO voor de onderzoeksinstellingen (CAO-OI). We bieden:

Informatie:

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer drs H.J. Tamsma, hoofd Personeel en Organisatie 040-3334 751, e-mail: h.j.tamsma@differ.nl. Meer informatie over ons onderzoeksinstituut vindt u op onze website www.differ.nl. Aanvullende informatie  over NWO en onze arbeidsvoorwaarden kunt u vinden op www.nwo-i.nl.

Sollicitatie:

DIFFER streeft naar een divers personeelsbestand: we willen talent en creativiteit ontwikkelen door mensen met verschillende achtergronden en culturen samen te brengen. We werven en selecteren op basis van competenties en talenten. Daarom moedigen we iedereen die zich herkent in de vacature, ongeacht leeftijd, geslacht, origine, geaardheid of handicap, aan te reageren. De NWO Sollicitatiecode is van toepassing op deze vacature.

Sollicitaties kunt u tot 6 februari 2021, onder vermelding van vacaturenummer 21.001 richten aan: vacancies@differ.nl. Zend uw documenten s.v.p. in onder het volgende formaat:

Achternaam_sollicitatiebrief_21001.pdf

Achternaam_CV_210001.pdf

Closing date: 

Saturday, February 6, 2021

Other organizations


Choose your study destination


Choose the country you wish to travel to study for free, work or volunteer

Please find also