Medewerker Financiële Administratie (v / m) voor 0,6 Fte
Institut néerlandais pour la recherche fondamentale sur l'énergie (DIFFER)

Medewerker Financiële Administratie (v / m) voor 0,6 Fte

Pays-bas 06 févr. 2021

À PROPOS L'INSTITUTION

L'Institut néerlandais pour la recherche fondamentale sur l'énergie DIFFER souhaite mener des recherches fondamentales de pointe dans les domaines de la fusion et des combustibles solaires, en partena
Visiter la page de l'institution

DÉTAILS OPPORTUNITÉ

Université étatique
Région
Pays hôte
Date limite
06 févr. 2021
Niveau d'études
Type d'opportunité
Spécialités
Pays éligibles
Cette opportunité est destiné à tous les pays
Région éligible
Toutes les régions

DIFFER est het Nederlands Instituut voor Funderend Energieonderzoek; een van de negen onderzoeksinstituten van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Met multidisciplinair energieonderzoek zetten wij ons in om schone energie voor iedereen beschikbaar te maken. Onze missie in het kort: «Science for Future Energy».

DIFFER streeft ernaar een centrale rol te spelen in funderend onderzoek voor de wereldwijde energietransitie. Het instituut verricht daartoe multidisciplinair en grensverleggend onderzoek op het gebied van kernfusie en energieconversie en -opslag.

DIFFER zoekt een

Medewerker Financiële Administratie (v / m) voor 0,6 fte

die vanuit het team Financiële Administratie bijdraagt aan de crediteurenadministratie. Het team Financiële Administratie bestaat uit vier personen. De collega die wij zoeken zal op vier gebieden actief zijn:

Gegevensverwerking
De medewerker Financiële Administratie verzamelt en registreert gegevens ten behoeve van de crediteurenadministratie in het financiële system (Unit4 Business World), signaleert afwijkingen en geeft deze door. Verder controleert deze collega financiële gegevens op juistheid, tijdigheid en volledigheid. Zij of hij signaleert afwijkingen en voert corrige uit indien nodig.

Analyser et contrôler
Onze nieuwe collega ondersteunt bij het beheer van crediteuren, kas en bank, tussenrekeningen en inkoopadministratie.

Rapporteren
De medewerker Financiële Administratie ondersteunt bij het opstellen van operationele rapportages.

Vragen
Dit teamlid zal routinematige vragen beantwoorden.

Wij vragen:

De juiste kandidaat beschikt in elk geval sur MBO werk en denkniveau pertinent. Zij of hij heeft een klant- en servicegerichte instelling, est scherp op juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële administratie. Deze persoon zorgt voor eenduidige gegevensverwerking en handelt (klant) vragen naar tevredenheid af. Goede vaardigheid in de Nederlandse taal est vereist, in de Engelse taal een pré.

Ons aanbod:

Ons instituut biedt een aantrekkelijke internationale hightech werkomgeving voor gedreven onderzoekers en professionels. De communicatie is informeel en verloopt via korte lijnen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO voor de onderzoeksinstellingen (CAO-OI). Nous avons bieden:

Informatie:

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer drs HJ Tamsma, hoofd Personeel en Organisatie 040-3334 751, e-mail: hjtamsma@differ.nl . Meer informatie over ons onderzoeksinstituut vindt u op onze website www.differ.nl . Aanvullende informatie over NWO en onze arbeidsvoorwaarden kunt u vinden op www.nwo-i.nl .

Sollicitatie:

DIFFER streeft naar een divers personeelsbestand: we willen talent en creativiteit ontwikkelen door mensen met verschillende achtergronden in culturen samen te brengen. We werven en selecteren op base van competences en talenten. Daarom moedigen we iedereen die zich herkent in de vacature, ongeacht leeftijd, geslacht, origine, geaardheid of handicap, aan te reageren. De NWO Sollicitatiecode est van toepassing op deze vacature.

Sollicitaties Kunt u tot 6 februari 2021, onder vermelding van vacaturenummer 21,001 richten aan: vacancies@differ.nl . Zend uw documenten svp dans onder het volgende formaat:

Achternaam_sollicitatiebrief_21001.pdf

Achternaam_CV_210001.pdf

Date de clôture:

Samedi 6 février 2021

Choisissez votre destination d'études


Choisissez le pays que vous souhaitez le visiter pour étudier gratuitement, travailler ou faire du bénévolat

Vous trouverez aussi